Are you afraid of the librarian?

Nova York és una ciutat veritablement fascinant. Tan aviat pots estar visitant la Biblioteca Pública (allà on els protagonistes de "El día de mañana" van anar a parar després de que una onadeta deixés la ciutat una mica més humida del normal), com pots vibrar amb un partit dels New York Knicks (podria ser una mica més friki i dir els New York Islanders, però em temo que l'hockey sobre gel aquí no és gaire popular). I, enmig de les dues coses, anar a prendre el sol al bell mig de Central Park.

I de nit, pot ser tant o més impressionant que de dia. Hi ha moooooolts bars, de temàtiques molt diferents. I, fins i tot, si us passeu pel número 74 de la Tercera Avinguda, podreu veure un Barça-Madrid al costat de la Penya Barcelonista de New York Nevada Smiths. Total, que la diversió no para.

Però... on van els bibliotecaris de Nova York quan van de festa? Està clar: al Library Bar.

Situat a la Setena Avinguda, és un bar de copes amb temàtica bibliotecària. Sí, sí, nenes amb ulleres (vinga tòpics) serveixen copes en aquest bar on també podreu llegir una mica (suposo que en el supòsit de que l'ambient us deixi llegir alguna cosa). També ofereixen sessions de cinema de sèrie B, ideal per a tots els "hard-edge freakies" de la zona que vulguin que unes bibliotecàries força generoses a l'hora de mostrar les seves anatomies els serveixin unes cervesetes mentre miren les aventures de El Vengador Tóxico.



Ja sé que aquest bar no deu ser el preferit de la gran majoria de les bibliotecàries d'aquest món (a excepció, suposo, de les bibliotecàries tatuades-perforades que apareixen en aquesta pàgina), però no deixa de ser un lloc curiós per visitar a la ciutat d'en Woody Allen.

 

Twitter

About