No cuela

Queridos hermanos bibliotecarios, frikitecarios y usuarios: el enemigo intenta confraternizar con nosotros. No caigáis en su trampa. Manteneos firme: Google caca.


25 comentarios:

 1. acolostico3/9/07 10:35

  y si no puedes vencerlos, unete a ellos?

  en unos años, veremos quién acaba dominando el mundo...

  Y entonces oiremos eso de nosotros ya lo decíamos...

  nyigu nyigu nyigu...

  ResponderEliminar
 2. en unos años, veremos quién acaba dominando el mundo...

  Pues, ¿quién va ser? Nosotros!!! Que la duda ofende, oiga usted.

  ResponderEliminar
 3. NO, no!! RESISTENCIA!!!

  No ens deixarem vèncer!

  ResponderEliminar
 4. Como en aquella peli "La mano que mece la cuna", una de las mejores frases de aquella peli adaptada a nosotros: "la mano que mece los libros es la mano que domina el mundo". No lo dudeis ni un instante...

  Por otro lado...hoy me reincorporo a mi biblioteca despúes de un mes de vacaciones...no se si sabré encontrar la puerta ;-P

  Aunque no haya posteado os he seguido desde la connexión gratuita de internet de unos de los Fnac de París...en concreto el que esta situado al ladito de la Defense, una arquitectura imponente que forma un eje perfecto con el Arco del triunfo y el Museo del Louvre...
  Hay dios! la reincorporación me va acostar más de lo que yo habia creido!
  Saludos a todos!!!

  ResponderEliminar
 5. Google caca

  Excel•lent eslògan… Clar, concís i directe. Ja visualitzo el merchandising de la campanya: samarretes, pins, enganxines….

  Aunque no haya posteado os he seguido desde la connexión gratuita de internet de unos de los Fnac de París...

  quina manera de fer-nos dentetes....

  ResponderEliminar
 6. Cómo que hacer accesible universalmente la información? O_O Y un güebo, o dos pimientos, hombre. La información es poder, no se la podemos dar a cualquier gaznápiro con carnet de usuario de biblioteca. La información es poder... mejor nos la quedamos, para nosotros, mi tesssoro, toda para nosotros... así seremos poderosos y podremos llevar a cabo el anhelo de cualquier frikitecario que se precie: dominar el mundo, esclavizar a la especie humana! Mwahahahahaha! Un catálogo para dominarlos a todos y llevarlos a las tinieblas...

  ResponderEliminar
 7. Ay Cristina, esa es una batalla que tenéis perdida de antemano...

  ResponderEliminar
 8. aveces google tiene sus cosas buenas...asi descubri yo este blog...pero esta claro que ellos solo administras ¡nosotros! tenemos la informacion y la informacion es poder

  ResponderEliminar
 9. Anónimo3/9/07 23:16

  Google ens guanya...

  ResponderEliminar
 10. Google caca?
  Doncs mira que us soluciona coses, a veure d'on treurieu les fotos de dominatrix....A mi em sembla que és por!! (u enveja,ja!)

  ResponderEliminar
 11. Cert que soluciona, però google per si mateix no soluciona res. Com tota eina es pot utilitzar millor o pitjor.

  En teoria son els professionals de la informació els que li poden treure més profit.

  Per exemple, en les estadístiques sobre les cerques per les quals la gent arriba a aquest blog (o qualsevol altre) és molt facil trobar-se amb gran quantitat de gent que introdueix preguntes directes, com si google fos una persona o una mena de oracle. I tots sabem que no és així.

  Repeteixo, en bones mans google és (o pot ser) una magnífica eina, però en cap cas pot substituir un professional de la informació.

  ResponderEliminar
 12. Ay Cristina, esa es una batalla que tenéis perdida de antemano...

  Mira que llevan diciendo eso...siglos...y cada vez somos más imprescindibles. Ea.

  Mar, yo también he vuelto. Por desgracia he sabido encontrar la puerta, sniffff...

  ResponderEliminar
 13. OHHHHHHHHHHH Cristina! T'acompanyo en el sentiment...jo també vaig trobar la porta i sembla ser que m'han trobat a faltar perquè ahir va ser una bogeria...no vaig tenir temps ni de berenar... ;P
  Ànims que queden tres mesos i ja serem a les vacances de Nadal!!!

  ResponderEliminar
 14. no vaig tenir temps ni de berenar... ;P

  Ui, no! que els nostres usuaris no interfereixin en la nostra alimentació!!! (com no sigui per cruspir-nos-els)....

  Ànims que queden tres mesos i ja serem a les vacances de Nadal!!!

  Quin optimisme, carinyet... :DDD

  ResponderEliminar
 15. És que si no m'ho miro amb optimisme hi ha moments en els quals m'agafa l'enyorament i em començo a deprimir...
  De totes maneres he pensat agafar el setembre amb ganes i estic meditant apuntar-me als cursos de postgrau sobre planificació i gestió de serveis i projectes d'informació de la UOC...per això aprofito per preguntar si algú ha fet algun curs a la UOC i en cas que sigui així, que li ha semblat... Gràcies per avançat!

  ResponderEliminar
 16. Jaume Julià i filosofoenparo segur que et podran dir alguna coseta...i no sé si algú més també ;)

  ResponderEliminar
 17. Moltes gràcies Cristina!
  La veritat és que m'he passat mitja vida anant amunt i avall diàriament des de la meva ciutat a Barcelona i començo a estar-ne una mica farta, per això poder fer-ho on-line m'ha semblat una bona opció, ja veurem que tal...

  ResponderEliminar
 18. Hola Mar,

  Respecte al tema de la UOC jo et puc dir, sempre referint-me a la meva experiència, que n'estic molt satisfet.

  No sé els cursos de postgrau, però en les llicenciatures, si segueixes el model d'avaluació continuada, et fan pencar bastant i els casos que et plantejen son bastant propers a situacions reals, és a dir, no només es tracta de teoria pura i dura sinò de la seva aplicació en el mòn real.

  Clar que també te els seus deavantatges: És car i només tens una convocatoria per semestre.

  En tot cas t'he de dir que mai m'ha tocat repetir cap assignatura i que fent la feina com toca m'ha resultat senzill aprovar.

  Bé espero que aquest comentari et serveixi per fer-te'n una idea i si vols més aclariments només tens que preguntar.

  ResponderEliminar
 19. La meva opinió de la UOC, Mar, no sé si et servirà...
  Després de 2 anys sabàtics, torno a la càrrega i em reenganxo amb 2 assignatures...I la meva opinió és que és molt cara. Però si no tens disponibilitat horària, no hi ha cap més opció.
  I al ser una universitat a distància...Doncs això , que fa falta certa força de voluntat (cosa que no sobra en la meva persona...)
  Però si que és cert que si t’apliques una mica i fas el sistema d’avaluació continuada, és "relativament" fàcil treure's les assignatures...

  ResponderEliminar
 20. Moltes gràcies per les vostres respostes! la veritat és que després de treure'm la diplomatura en biblioteconomia a la UB compaginant-lo amb la feina a la biblioteca, ja em veig gairebé capaç de superar-ho tot ;P
  Tens raó Anna amb el que dius de la força de voluntat i que la UOC és molt cara però de totes maneres per poder anar una mica més descansat és la millor opció (penso de moment, més endavant ja us explicaré l'experiència!)

  ResponderEliminar
 21. jaja Cristina, serà veritat que li agafaràs tirria al google!!!! Però si és ben "mono" ell....

  ResponderEliminar
 22. Hola Mar,
  primer de tot perdona el restràs en la resposta. Ara no tenc ordinador a la feina i no paro per casa.
  Mira jo també estic satisfet amb la UOC, malgrat l´elevat preu que ens fan pagar.
  Pens que és sa millor forma d´aprenentatge l´Avaluació continuada . A més són bastant exigents, cosa que després s´agraeeix.
  Aquest estiu vaig fer el curs de disseny de webs accessibles a l UM i no hi ha punt de comparació. El campus virtual estava a anys llum del de la UOC....
  En definitiva, si em demanes opiniió de sa UOC la meva valoració és positiva.
  Dels postgraus? A mi aquests postgraus no em diuen res i per això vaig decidir no fer-los. Per aquest motiu no puc opinar.
  Finalment dir-te que és veritat que la UOC és cara però també t´estalvies moltes coses (benzina, comprar llibres i especialment, eprdre es temps!!!)
  Be, si al final les curses ja diràs com ha anat. Jo l´any que ve en faré un de pàgines web...
  salutacions a tothom

  ResponderEliminar
 23. "en bones mans google és (o pot ser) una magnífica eina, però en cap cas pot substituir un professional de la informació".

  A cap feina es pot substituir el professional que la fa (si és minimament competent, és clar) ni el seu criteri, òbviament, i google és una eina, com els ordinadors i com tot, que s'ha de saber fer servir...A ningú se li acudiria conduir un cotxe sense saber-ne, clar que vistes les estadístiques d'accidents...

  ResponderEliminar
 24. google és una eina, com els ordinadors i com tot, que s'ha de saber fer servir...

  Sí, però ni hi és tot ni és la solució a qualsevol pregunta. És, com dius, una eina més. Com moltes. PErò és tan visible i de tan fàcil accés que molta gent es creu que és miraculosa. I no és això ;)

  ResponderEliminar
 25. La gent també es pensa que el que surt a la tele va a misa! (sobretot si ho diu cert periodista que emet els matins a TV3). Hi ha més d'un cervell eixerbotat!

  ResponderEliminar

 

Twitter

About